Medlemskap i Älvkarleby Golfklubb 2018

11/1 kl. 16:24

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs fr.o.m säsongen 2018 av krögarna Björn Hedqvist och Fredric Mellberg. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event. Bli med i ett värdeskapande samarbete.

Spelar du golf men funderar på vilken klubb du skall gå med i!

Tänk dig då att du ser ut genom kontorsfönstret och att vädret är toppen för lira en runda golf, det börjar klia i fingrarna. Du skulle vilja spela 18 hål efter jobbet men har inte bokat någon starttid. Du ringer din bästa golfpolare som går i de samma tankarna och givetvis hänger på. Ni möts kl. 16.30 på klubben.

På Älvkarleby Golfklubb kan ni komma till anläggningen och, oftast utan problem, komma ut på banan utan förbokad starttid. Vi kallar det "SPONTANGOLFA". Kanske får ni tid till att njuta en kopp kaffe och snacka lite eller värma upp på rangen med några bollar innan ni slår ut då det råkar vara ett par bollar före er.

Varför boka en vecka på förhand om jag kan bestämma mig samma dag......

Älvkarleby Golfklubb har medlemskap med eller utan spelrätt allt utifrån dina spelbehov och önskemål. Medlemskap från 1800 kr.


Söker ditt företag en samarbetspartner för golfspel, företagsgolf, sponsorevents, grenfee biljetter, instruktion, clincis etc. Vi kan erbjuda många spännande lösningar för just ert företag. Kontakta oss för mer information.

Skriv ut erbjudandet »

Jag vill ta del av detta erbjudande!

Fyll i dina kontaktuppgifter och klicka på "Skicka", så kontaktar vi dig angående detta erbjudande så snart vi kan!

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfklubb

Medlem sedan 2017-02-28

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden,... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng