Jill Nyqvist

Randstad bjuder in till föreläsning med Jill Nyqvist i februari!

4/1 kl. 14:12

Föreläsningen "Varför gör de inte som du säger?"

Jill Nyqvist har varit chef i över tio år i en verksamhet i ständig förändring där mycket handlat om att påverka beteenden både internt och externt. Hon tror att alla människors insatser gör skillnad. Men för att kunna fatta kloka beslut för samhället och miljön behöver vi vara i balans och må bra.

De senaste åren har hon därför intresserat sig för hur vi människor fungerar när vi ställs inför utmaningar.

Vad är det egentligen som påverkar våra beteenden? Har det hänt att du bestämt dig för att ta det där obehagliga samtalet men sedan ändå inte gjort det? Eller har du oroat dig för något som sedan inte hänt? Kanske haft svårt att bryta en vana? 

Grattis, du är mänsklig!

Vår hjärna är inte alltid vår bästa vän och det kan vara bra att känna till. För det finns förklaringar till varför många av oss har utmaningar i vardagen. Och mycket hänger på att vår hjärna har samma grundfunktioner nu som för 10 000 år sedan medan vårt samhälle ser helt annorlunda ut.

Med den förändringstakt som finns i våra organisationer idag ställs allt högre krav på förmåga att leda sig själv genom förändring. Därför kan fler insikter i hur vi fungerar på insidan få oss att både må bättre och prestera bättre!

Efter föreläsningen kommer du att få med dig många insikter till att leda dig själv samt hur du effektivast påverkar ditt eget och andras beteenden.

Läs mer om föreläsningen under evenemang som sker den 16 februari och anmäla dig sedan!!

Randstad AB

Randstad AB

Medlem sedan 2016-11-22

Randstads resa i Sverige startade 2004 i samband med ett förvärv av bemanningsföretaget Arvako. Under åren har vi vuxit och blivit ett av landets... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng